Mustafa Tokgöz'den dikkat çeken Kayserispor açıklaması

Kayserispor sevdalısı iş insanı Mustafa Tokgöz, Meksika büyükelçisi Jose Luiz M.Y. Hernandes'e forma hediye etti. Yavuz Demir'in, Meksika Türkiye fahri konsolosu olmasını da kutlayan Tokgöz, Beşiktaş maçını da değerlendirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Mustafa Tokgöz'den dikkat çeken Kayserispor açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’a verdiği destekle taraftarın gönlünde taht kuran iş insanı Mustafa Tokgöz, Meksika büyükelçisi Jose Luiz M.Y. Hernandes'e forma hediye etti. 
‘Kayserispor bir kulüpten çok daha fazladır’ diyerek Sarı-Kırmızılı kulübe olan bağlılığını gösteren Tokgöz, ‘Dostum Yavuz Demir'i Meksika Türkiye fahri konsolosu olarak seçilmesinden dolayı tebrik ediyorum. Meksika büyükelçisi Jose Luiz M.Y. Hernandes'e azmin, zaferlerin, tutkunun simgesi olan Kayserispor formamızı hediye ettim. Unutmayın Kayserispor bir kulüpten çok daha fazlasıdır’ ifadelerini kullandı. 
Geçmiş dönemlerde Kayserispor basın sözcülüğü de yapan Tokgöz, takımın başarısı için kenetlendiklerini ve Beşiktaş maçını değerlendirdi. Uzun lig maratonunda yenilgilerin de olduğunu bundan dolayı moral bozmamak gerektiğine dikkat çeken Tokgöz, ‘Kayserispor, Beşiktaş maçında iyi oynamasına rağmen sahadan mağlup ayrıldı. Futbolda her türlü sonuç var. Moral bozmayacağız, daha çok çalışıp, daha fazla destek vererek, seri galibiyetlerle tırmanış yapmalıyız’ diye konuştu.