Murat Sancak başlattı – Kayserispor'da da yapılacak mı?

Adana Demirspor, Başkan Murat Sancak bir ilke daha imza attı. İstanbulspor maçında kadın ve öğrenci taraftarlara ücretsiz bilet hediye edilmesi için düğmeye basıldı. Taraftar dostu bu projenin bir benzerinin Kayserispor için de yapılması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri haberimizde…

Murat Sancak başlattı – Kayserispor'da da yapılacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adana Demirspor, taraftarlarını maçlara çekmek ve tribünleri renklendirmek amacıyla önemli bir kampanya başlattı. Başkan Murat Sancak, İstanbulspor maçında kadın ve öğrenci taraftarlara özel bilet hediye edeceğini duyurdu.
Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen kadın ve öğrenci taraftarlar, 0542 558 1940 numaralı Whatsapp hattına adlarını, soyadlarını ve TC kimlik numaralarını göndererek İstanbulspor maçında ücretsiz bilet kazanma şansını elde edebilecek.
Kayserispor’un da öğrenciler için benzer bir projeyi hayata geçirmesi talep edildi. Kayseri’de kadın taraftarlara ücretsiz uygulaması devam ederken, öğrenciler için benzeri bir uygulamanın hayata geçirilmesi durumunda taraftar sayısını artması bekleniyor.  
Başkan Murat Sancak, bu projenin taraftarlar arasındaki bağları güçlendirmek ve maçlara olan ilgiyi artırmak amacıyla hayata geçirildiğinin altını çizdi.