MSÜ Başvurularını Kaçıranlar Dikkat! Bir Günlüğüne Geç Başvuru Tarihi Belirlendi

Milli Savunma Üniversitesi, Astronot Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki çağrısı ile, MSÜ başvurularını kaçıran adaylar için geç başvuru tarihi belirledi. Başvuruyu kaçıran adaylar bir günlüğüne başvuru şansı yakalayabilecekler. MSÜ başvuru tarihi ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MSÜ Başvurularını Kaçıranlar Dikkat! Bir Günlüğüne Geç Başvuru Tarihi Belirlendi

Milli Savunma Üniversitesi, Astronot Alper Gezeravcı’nın Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki çağrısı ile, MSÜ başvurularını kaçıran adaylar için geç başvuru tarihi belirledi. Başvuruyu kaçıran adaylar bir günlüğüne başvuru şansı yakalayabilecekler. MSÜ başvuru tarihi ne zaman?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) resmi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak, bir günlüğüne gec başvuru formu açtığını duyurdu;

MSÜ X isimli sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda; ‘Albay Alper Gezeravcı’nın çağrısına uymak isteyen ancak bu yılki Milli Savunma Üniversitesi başvurularını kaçıran gençlerimize, 07 Şubat 2024 tarihinde bir günlüğüne osym.gov.tr adresinde açılacak geç başvuru şansını kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz’ diyerek Alper Gezeravcı’nın mesajını yayınladı.

MSÜ; ‘Uzay görevine devam eden Albay Alper Gezeravcı’nın gençlerimize mesajı;

‘Mezun olduğum Hava Harp Okulunu da bünyesinde bulunduran Milli Savunma Üniversitemiz, bir taraftan askeri eğitimin gereklerini ve geleneğini gözetirken diğer tarafta modern yöntemlerle çağın gereklerine uygun lisans ve lisansüstü eğitim veren bir kurum. Sizleri de Milli Savunma Üniversitesinin bünyesindeki okullarımızda görmeyi arzu ediyorum.’ paylaşımı ile mesajı duyurdu.