Mondihome Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Mondihome ailesi, Genel Müdür Özkan Yıldırım liderliğinde, 2023'ün başarılarını kutlamak ve 2024 için hedeflerini belirlemek üzere bir kahvaltıda bir araya geldi. Detaylar Kayseri Haberinde…

Mondihome Ailesi Kahvaltıda Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 yılının sonlarına yaklaşırken, Mondihome ailesi, yılın değerlendirilmesi ve gelecek yıl için hedeflerin belirlenmesi amacıyla kahvaltıda araya geldi. Genel Müdür Özkan Yıldırım'ın ev sahipliğinde düzenlenen özel toplantıda, 2023 yılının başarıları gözden geçirildi ve 2024 yılına dair vizyon ve beklentiler masaya yatırıldı.
Toplantıda, geçtiğimiz yılın zorluklarına rağmen elde edilen başarılar vurgulanırken, takım ruhu ve ortak çalışmanın önemi de altı çizildi. Kahvaltı, samimi bir ortamda geçerken, çalışanlar arasındaki birlik ve beraberlik duygusu daha da pekişti. Yeni yılın getireceği fırsatlar ve zorluklar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Mondihome ailesi, yeni yıl için herkese sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yeni yıl dileğinde bulunarak, 2024 yılı için Mondihome olarak daha başarılı geçeceği hedelendi.