Molu'da Köpek Kavgası Öğrenciler ile köylüler birbirine girdi

Kayseri'nin Molu Köyü'nde sahipsiz köpekleri besleyen, öğrenci oldukları iddia edilen grup ile köylüler arasında bir süredir yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. Kavgada bir öğrencinin bıçakla yaralandığı iddia edildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Molu'da Köpek Kavgası Öğrenciler ile köylüler birbirine girdi

Kayseri’nin Molu Köyü’nde sahipsiz köpekleri besleyen, öğrenci oldukları iddia edilen grup ile köylüler arasında bir süredir yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. Köylüler ile öğrenci oldukları iddia edilen kişiler arasında tekme tokat kavga çıktı. Kavgada bir öğrencinin bıçakla yaralandığı iddia edildi.

Kayseri’nin Molu Köyü’nde bir süredir devam eden sahipsiz köpek sorunu, köylüler ile köpekleri besleyen öğrenci oldukları iddia edilen grubu karşı karşıya getirmeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Köpek Barınma Evi’nin de bulunduğu Molu Köyü’nün çevresinde onlarca başı boş köpek bulunuyor ve bu köpekler, bazı gruplar tarafından sürekli olarak besleniyor. Köpek barınma evinde yüzlerce köpeğe belediye ekipleri tarafından bakım verilmesine karşın, bu köpeklerin neden sokaklarda gezdiği bilinmezken, bu durum Molu köylülerinin tepkisini çekiyor.

Köy civarında devamlı olarak gezen ve sayıları her geçen gün artan köpeklerin kendilerine saldırdığını savunan köylüler, hem belediyeye hem de güvenlik güçlerine defalarca şikayette bulunduklarını dile getiriyorlar. Sahipsiz köpeklerin bazı gruplar tarafından beslendiğini ve bu nedenle bölgeyi kendilerine meslek tuttuklarını dile getiren köylüler, önceki gün köpekleri beslemeye gelen öğrencilerle tartışma yaşadı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, köpekleri besleyen öğrenci oldukları iddia edilen gençlerin, köylülere biber gazı ve tekmelerle saldırdıkları, köylülerin de buna karşılık vermesi üzerine kavganın büyüdüğü görülüyor.

Kavganın duyulması üzerine olay yerine köyden başka kişilerin de geldiği ve büyüyen kavgada bir öğrencinin bıçaklandığı iddia edilirken, olay sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.