MMO Kayseri'de Seçim Heyecanı!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şubesi, seçim heyecanı yaşıyor. Hafta sonunda seçimli genel kurulu gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

MMO Kayseri'de Seçim Heyecanı!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şubesi, hafta sonunda seçimli genel kurulunu gerçekleştirecek.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri mevcut Şube Başkanı Süleyman Varol, 17-18 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan 17. Olağan Genel Kurul’da yeniden aday olduğunu açıklayarak, 'Şubemizin 17-18 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan 17.Olağan Genel Kurulu ve Seçimini sizler aracılığıyla kamuoyuna duyurmak istedik. Bugün TMMOB’un en büyük odası haline gelen makina mühendisleri odası, ülke ve toplum yararı doğrultusunda mesleki olarak birçok etkinlik düzenlemektedir. Şube olarak bizler, bir yandan ülke ve kent sorunlarına müdahil olmaya çalışıyor, bir taraftan üyelerimize yönelik eğitim, belgelendirme ve her türlü destek çalışmalarını düzenliyor diğer taraftan da kamusal hizmet ve kamusal denetim çalışmaları yapıyoruz. Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi, Kırşehir, Sivas, Nevşehir, Erzincan ve Yozgat temsilciliklerimiz dahil olmak üzere 3 bin 500’ü aşkın üyesiyle büyük bir ailedir. Bünyemize ait olan AKM merkezimizde asansörlerin periyodik kontrolleri yapılmaktadır. Şu an itibari ile 43 ilçe ile protokolümüz vardır. Protokollerimizi genişletmek, daha fazla vatandaşımıza yardımcı olabilmek adına çalışmalarımız devam etmektedir' açıklamalarında bulunmuştu.

MMO Kayseri Şubesi, 17. Olağan Genel Kurulu ve seçimi, 17-18 Şubat’ta yapılacak. Cumartesi günü genel kurul düzenlenecek ve pazar günü de şube üyeleri sandık başına gidecek.

MMO Kayseri'de Seçim Heyecanı!