Misafirlerinize Kayseri'de Nereleri Gezdirirsiniz? Anadolu'da Z Raporu

Anadolu'da Z raporu sokakta! Misafirlerinize Kayseri'de nereleri gezdirirsiniz? Anadolu'nun gözde şehirlerinden Kayseri, binlerce yıllık tarihi, medeniyetlere ev sahipliği yapmış kültürü ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini, adeta büyülüyor. Biz de vatandaşa şehir dışından bir misafiriniz gelse nereleri gezdirmek istersiniz diye sorduk. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Misafirlerinize Kayseri'de Nereleri Gezdirirsiniz? Anadolu'da Z Raporu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu'da Z raporu sokakta! Misafirlerinize Kayseri'de nereleri gezdirirsiniz? Anadolu'nun gözde şehirlerinden Kayseri, tarihi, kültürü ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini, adeta büyülüyor. Türkiye'nin incisi Erciyes Dağı, zirveyi kimseye bırakmıyor. Gelenleri, adeta büyüleyen yerleriyle Kayseri gezen, bir kez daha ziyaret etmek istiyor. Kayseri, gerek tarihi, gerek kültür, gerekse de doğal güzellikleriyle Anadolu’nun en güzel şehirlerinden birisi. Tarihi eserlere, müzelerine kadar Kayseri'de gezilecek çok sayıda mekan yer alıyor. Biz de vatandaşa şehir dışından ya da yurt dışından misafiriniz, arkadaşınız gelse Kayseri'de nereleri gezdirmek istersiniz diye mikrofon uzattık.

Misafirlerinize Kayseri'de Nereleri Gezdirirsiniz? Anadolu'da Z Raporu

Bir hanımefendi eniştesinin kendilerini ziyarete geldiğini belirterek, türbeleri gezmeyi sevdiğini söyledi. Gelen misafirlerini Seyyid Burhanettin Hazretleri Türbesi'ne, Hunat Cami'ne ve Erciyes'e götüreceğini, doğal güzellik olarak farklı bir nokta hakkında bilgi sahibi olmadığını ifade eden kadın, yalnızca Kapadokya'yı bildiğini ve oraya konuklarını götüreceğini aktardı.

Bir beyefendi ise Erciyes'e Kayseri Kalesi'ne ve Mazakaland'a misafirlerini götürmek isteyeceğini söyledi. Bir genç de şehir dışından gelen misafirlerini Kayseri'nin temsili niteliği taşıyan Kale'ye götüreceğini daha sonra Anadolu Harikalar Diyarı'na ve şehrin kültürünü tanıtan bir müzeye götüreceğini ifade etti.

Misafirlerinize Kayseri'de Nereleri Gezdirirsiniz? Anadolu'da Z Raporu

Şehir dışından Kayseri'yi gezmek için gelen bir beyefendi de sorumuza şu şekilde yanıt verdi: "Düvenönü'nü merak ediyorum. Kapuzbaşı Şelaleleri var ancak hiç gidemedik. Bir de Sultan Sazlığı var listemde buraları görmeyi çok istiyorum."

Kayseri'de öğrenim görmek için İzmir ve Afyon'dan şehrimize gelen 3 kız arkadaş ise sorumuza, "Erciyes, Kale ve Sahaflar'ı ilk olarak gezmek istiyoruz" şeklinde yanıt verdi.

İstanbul'dan gelen bir çift ise Kale'yi merak ettiklerini ve gezdiklerini internetten araştırma yaparak gezdiklerini söyledi. 

Misafirlerinize Kayseri'de Nereleri Gezdirirsiniz? Anadolu'da Z Raporu

Ailesiyle birlikte Kayseri'ye yurtdışından gelmiş bir vatandaş ise Talas, Cumhuriyet Meydanı ve AVM'leri gezmek istediklerini dile getirdi.

Anadolu'da Z Raporu sizlerin merak ettiği konu başlıklarını ve satır aralarını gündeme getirip sokakta sizlerle buluşmaya devam edecek...