- Haberler
- Güncel
- Milli Piyango İdaresi Kayseri'nin göbeğindeki 4 dükkanı satılığa çıkardı: Bedeli 9,4 milyon TL!
Milli Piyango İdaresi Kayseri'nin göbeğindeki 4 dükkanı satılığa çıkardı: Bedeli 9,4 milyon TL!
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, Kayseri'de bulunan 4 dükkanı ihale yoluyla satışa çıkarıyor. Taşınmaz için belirlenen tahmini bedel 9 milyon 400 bin TL olurken, geçici teminat tutarı 940 bin TL olarak açıklandı.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, mülkiyetindeki taşınmazları satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Satış listesinde Bursa ve Samsun’un yanı sıra Kayseri’de bulunan bir gayrimenkul de yer aldı.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Kavakyazısı Mahallesi’nde bulunan, 765 ada 68 parselde kayıtlı kargir apartmanın zemin katındaki 18, 19, 20 ve 21 numaralı dükkanlar satışa sunulacak. Ticaret ve konut imarlı taşınmaz için 9 milyon 400 bin TL tahmini bedel belirlendi.
İhale 4 Kasım’da yapılacak!
Kayseri’deki taşınmazın ihalesi, 4 Kasım 2026 tarihinde saat 15:00’da gerçekleştirilecek. İhale, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün Ankara’nın Çankaya ilçesi Balgat semtindeki merkezinde, kapalı teklif usulüyle yapılacak.
İhaleye katılmak isteyenlerin, belirlenen tahmini bedelin yüzde 10’u olan 940 bin TL tutarında geçici teminat yatırması gerekiyor. Ayrıca taşınmaz ihalesine katılım için 10 bin TL bedelli şartnamenin satın alınması zorunlu tutuluyor.
KDV ve diğer masraflar alıcıya ait!
İhale sonucunda oluşacak satış bedeli üzerinden yüzde 20 KDV hesaplanacak. KDV’nin yanı sıra diğer yasal vergi, resim ve harçların da alıcı tarafından ödeneceği bildirildi.
Milli Piyango İdaresi, ihaleyi gerçekleştirip gerçekleştirmemekte serbest olduğunu belirtirken, ihalenin iptal edilmesi durumunda katılımcıların herhangi bir hak talebinde bulunamayacağını duyurdu.
