Milletvekili Cıngı: KAYÜ Tam da hayal edilen Üniversite!

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa ile birlikte Kayseri Üniversitesi Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulumuzu (OSB MYO) ziyaret etti. Cıngı KAYÜ Tam da hayal edilen Üniversite dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberine...

Milletvekili Cıngı: KAYÜ Tam da hayal edilen Üniversite!

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa ile birlikte Kayseri Üniversitesi Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulumuzu (OSB MYO) ziyaret etti.

Ziyaretin ardından AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı X isimli sosyal medya platformundan paylaşımda bulundu.

Cıngı, yaptığı paylaşımda; ‘Kayseri OSB’de kurulacak KAYÜ TEKNİK KAMPUSU mesleki ve teknik eğitimde tam da hayal edilen Üniversite-Sanayi işbirliğini tesis edecek. Ülkemiz meslek sahibi gençlerimizin omuzlarında büyüyecek. Kayseri Üniversitesi Meslek Yüksek Okulları şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli bir teknik ve mesleki eğitim merkezi. Günümüzde en fazla ihtiyaç duyulan meslek erbabının yetişmesinde çok önemli bir fonksiyon üstleniyor. Başta Sn.Rektörümüz Kurtuluş Karamustafa olmak üzere MYO Müdürümüz Ercan Karaköse ve hocalarımız sanayimizin ihtiyacını karşılayacak insan kaynağını yetiştirmek için yoğun çaba sarfediyor.’ dedi.