Mikail Bozlağan, Dualarla Anıldı

Develili Şehit veteriner Mikail Bozlağan unutulmadı. Acılı aile, sevdikleri ve komşularıyla baba evinde düzenlenen anma etkinliğinde buluştu. Mevlit okutulurken, gözyaşı sel oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mikail Bozlağan, Dualarla Anıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğüne yapılan menfur saldırıda Kayseri’de aracı gasp edilen ve Develi’de Şehit edilen veteriner Mikail Bozlağan, dualarla anıldı.

Mikail Bozlağan, Dualarla Anıldı

Acılı aile, yakınları, dostları ve komşuları, Bozlağan'ın baba evinde düzenlenen Mevlit etkinliğinde bir araya geldi. Develi İnsani Yardım Derneği, Develi ilçesine bağlı Avlağa Mahallesi'nde Şehit Veteriner Mikail Bozlağan ve tüm şehitlerimizin ruhu şerifleri için cuma namazı öncesi okunan mevlidi şerif sonrasında yemek ikramında bulundu.
Develi İnsani Yardım Derneği İyilikte el ele.Genç veterinerin PKK’lı teröristler tarafından öldürülmesi Türkiye’nin gündeminde günlerce kalmıştı. Hain saldırısının ardından yalnızca acılı ailesi ve yakınları değil, tüm Türkiye Bozlağan'a ağlamıştı.

Mikail Bozlağan, Dualarla Anıldı

Veteriner Mikail Bozlağan'ın şehit edildiği Develi ilçesine bağlı Avlağa Mahallesi'nde yakın bir bölge olan Tomarza-Develi yolunda şüpheli 2 kişinin yol kestiği, durdurmak istedikleri araç kaçınca da araca ateş açtıkları iddia edilmişti.

Mikail Bozlağan, Dualarla Anıldı

Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak Mikail Bozlağan’ı bir kez daha rahmetle anıyor, ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı diliyoruz.