MHP'DE İLK ŞART SADAKAT

Bir önceki yerel seçimlerde adaylarını aylar öncesinden belirleyen MHP yine benzer bir uygulamaya imza atacak. MHP aday belirleme çalışmalarını tamamlamak üzere. MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, yerel seçimlerde aday belirlerken birinci şartlarının sadakat olduğunu söyledi.

MHP'DE İLK ŞART SADAKAT

Yerel seçimlere aylar kala Kayseri’de, siyasi partiler aday belirlemek için çalışmalara başladı. MHP’de ilçe belediye başkan adayları ve Büyükşehir Belediyesi başkan adayı belirleme çalışmaları, MHP Genel Merkezi’nin hazırladığı takvim çerçevesinde hız kazandı. 
 
MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, çalışmalarına hız verdiklerini kamuoyunun taleplerini değerlendirdiklerini belirterek, kısa süre sonra aday adayları konusunda her şeyin netleşeceğini ifade ederek, Kayseri’de belediye başkanlığı konusunda büyük ilgi olduğuna dikkat çekti. İl Başkanı Tok, “Şu anda hiç kimse adayımız diyemem. Ama bizim için birinci şart sadakattir. Lidere ve Genel Merkez’e sadakat önceliğimiz olacaktır. Yine teşkilatlarla adaylık süreci ayrı olarak değerlendirilecek. Çok önemli gördüğümüz diğer bir unsur da halkta karşılığının olmasıdır. Adaylarımızı bu kriterlere göre belirleyeceğiz” diye konuştu.
 
MHP İl Başkanı Serkan Tok, adaylar için şu anda isim vermesinin doğru olmayacağını belirterek, “Kayseri MHP teşkilatı olarak geçtiğimiz seçimlerde neler yapabileceğimizi ispatladık. Çok güzel bir rüzgar ve uyum yakaladık. Bu kamuoyunda da görülüyor. Uyumun olduğu ortada, net bir şekilde gözükmektedir. Genel Merkezin talimatları ve hazırladığı takvim çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. HABER: MEHMET SERBEZ