MHP'den Pınarbaşı Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın ile beraberindeki heyet Pınarbaşı'na geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

MHP'den Pınarbaşı Çıkarması

Pınarbaşı’ da 2 Haziran Pazar günü yenilenecek belediye başkanı seçimi öncesi MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP Pınarbaşı ilçe teşkilatını ziyaret etti.

MHP'den Pınarbaşı Çıkarması

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimler sonrası seçimi CHP’nin adayı Deniz Yağan kazanmış, MHP Milletvekili Baki Ersoy ise seçim sonuçlarına hile karıştırıldığı iddiasıyla itiraz etmişti. Ersoy’un itirazları üzerine İl Seçim Kurulu, Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine karar verdi. 31 Mart Yerel Seçimleri’nin yaşandığı Pazar gününden bu yana suların durulmadığı Pınarbaşı’nı partililer yalnız bırakmıyor. 

MHP'den Pınarbaşı Çıkarması

Yaklaşan Pınarbaşı seçimi öncesi ilçe teşkilatını ziyaret eden MHP’li Yalçın ve beraberindeki heyet, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ve Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Menduh Uzunluoğlu seçimler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

MHP'den Pınarbaşı Çıkarması

Semih Yalçın, ilçe teşkilatı ziyareti sonrası vatandaşlarla da bir araya geldi.