Meteoroloji Pazartesi Günü İçin Kayseri'yi Uyardı!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü sosyal medya paylaşımları ile güncel uyarıları vatandaşlara duyuruyor. Aman dikkat! Bu sefer de Pazartesi günü için uyardı… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Meteoroloji Pazartesi Günü İçin Kayseri'yi Uyardı!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri için hava tahmin raporunu yayımladı. Kentte Pazartesi (yarın) gün içinde etkili olacak olan sağanak yağışa karşı vatandaşlar uyarıldı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre Kayseri’de Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren Kayseri ve çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşlar kuvvetli yağışlarla birlikte oluşması muhtemel risklere karşı uyarıldı. Oluşması beklenen riskler; Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar olarak belirtildi.

Kentte hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 22 derece olarak tahmin edilirken, en düşük hava sıcaklığı 11 derece olarak tahmin edildi.