Meteoroloji haftalık raporu yayınladı! Kayseri'de sıcaklıklar sürecek mi?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Kayseri'de bu hafta havalar nasıl olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberleri'nde...

Meteoroloji haftalık raporu yayınladı! Kayseri'de sıcaklıklar sürecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rapora göre, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Ancak cumartesi gününden itibaren hafif bir düşüş yaşanacak ve sıcaklıklar normale dönecek.

Kayseri'de hava raporuna göre, 5 Temmuz Çarşamba günü hava sıcaklığı 34 derece olacak ve gökyüzü az bulutlu ve açık olacak. 

6 Temmuz Perşembe günü ise sıcaklık 35 derece olacak ve hava az bulutlu ve açık olacak.

7 Temmuz Cuma günü ise hava sıcaklığı 36 dereceye yükselecek ve gökyüzünde parçalı bulutlar yer alacak. 

Meteoroloji haftalık raporu yayınladı! Kayseri'de sıcaklıklar sürecek mi?

SICAKLIKLAR HAFTA SONU DÜŞÜYOR

8 Temmuz Cumartesi günü sıcaklık 32 dereceye düşecek, hava az bulutlu ve açık olacak. Ancak gün içerisinde parçalı bulutlar ortaya çıkacak ve akşam saatlerinden sonra yerel olarak aralıklı sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor.

Haftanın son günü olan 9 Temmuz Pazar ise sıcaklık 29 derece olacak ve gökyüzünde parçalı bulutların olacağı tahmin ediliyor. Bölgede aralıklı mevzi sağanak yağışlar bekleniyor.

Bu bilgilere göre, Kayseri'de sıcak hava etkisini sürdürecek ancak haftanın sonuna doğru sıcaklıklar normale dönecek ve yer yer sağanak yağışların görüleceği belirtiliyor.