Meteoroloji'den Kayseri için kar açıklaması

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri için haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Peki, Kayseri'ye hangi gün kar yağacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Meteoroloji'den Kayseri için kar açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri için haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Ülkenin Batısı yağışlı hava etkisine girerken, Doğu ve Karadeniz tarafını güneşli bir Pazar günü bekliyor. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nün paylaşımına göre Kayseri'de hava çok bulutlu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor. 

Rüzgar: Güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yer yer kuvvetli (40-60 km - sa) eseceği bekleniyor.

Sıcaklık: Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının çarşamba gününden itibaren mevsim normalleri civarına ineceği tahmin ediliyor.

Meteorolojinin tahminlerine göre pazartesi günü çok bulutlu gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu olacağı ön görülüyor. Dolayısıyla sürücülerin sürücülerin tedbir almalarında fayda var.

Salı günü ise çok bulutlu, kuzey kesimleri aralıklı yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu olacağı tahmin edilirken çarşamba günü, çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçebilir.

Perşembe ve cuma günlerinin ise parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den Kayseri için kar açıklaması