Meteoroloji'den 5 bölgeye uyarı - Kayseri'ye de geliyor!

Meteoroloji Kayseri'yi ve bazı bölgeleri uyardı. Hangi bölgeler uyarıldı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşlara 'dikkatli olun!' çağrısında bulundu. Kayserili vatandaşlar İç Anadolu bölgesini merak ediyor. Sizler için derledik. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Meteoroloji'den 5 bölgeye uyarı - Kayseri'ye de geliyor!

Meteoroloji Kayseri’yi ve bazı bölgeleri uyardı. Hangi bölgeler uyarıldı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşlara ‘dikkatli olun!’ çağrısında bulundu. Kayserili vatandaşlar İç Anadolu bölgesini merak ediyor. İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Vatandaşlar yapacağı işleri organize etmek için hava durumu raporunu merak ediyor. Buna göre günlük hava durumu tahmin raporuna göre ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olduğu söylendi. Özellikle Marmara'nın güney ve doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz (ordu hariç), Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Adana'nın batı, Mersin'in doğu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği söylendi.

Hava sıcaklıklarının Kayseri’de ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji genel müdürlüğü hava raporuna göre genel olarak doğu tarafına çığ tehlikesi uyarısı verildi. Özellikle Doğu Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu kuzey ve doğusunun kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği söylendi.