Meteoroloji Açıkladı Havalar Isınıyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Şubat ayı nasıl geçecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Meteoroloji Açıkladı Havalar Isınıyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Şubat ayında hava sıcaklığı nasıl seyredecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü hava durumuyla ilgili bilgilendirme yayımladı. Şubat ayında hava sıcaklığı nasıl seyredecek? İşte önümüzdeki günler için hava tahmini;

Bugün Kayseri genelinde hava çok bulutlu ve aralıklı hafif yağmurlu olacak. Yüksek kesimlerde de hafif kar yağışı bekleniyor. Gece saatlerinde ise puslu ve yer yer sisli bir atmosfer bekleniyor.

Rüzgar, batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Sıcaklık, mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek. Sıcaklığın Salı gününden itibaren mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

6 Şubat Salı; Çok bulutlu bir gün geçmesi beklenirken, kuzey ve doğu kesimler sabah saatlerinde hafif yağmurlu olacak. Sıcaklık 3 derece ile 12 derece arasında değişecek. Rüzgar, batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yer yer kuvvetli esecek.

7 Şubat Çarşamba; Çarşamba günü bulutlu bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde sis ve pus etkili olacak. Sıcaklık eksi 1 derece ile 16 derece arasında değişecek. Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

8 Şubat Perşembe; Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Yine gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bölgeler görülecek. Sıcaklık eksi 1 derece ile 14 derece arasında değişecek. Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

9 Şubat Cuma; Cuma günü parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklık 0 derece ile 14 derece arasında değişecek. Rüzgar, batı ve güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

10 Şubat Cumartesi; Cumartesi günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Yine gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bölgeler oluşacak. Sıcaklık 1 derece ile 13 derece arasında değişecek. Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.