Meteoroloji Açıkladı! - Kayseri'de 5 GÜnlük Hava Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kayseri ve çevresinin hava durumu tahminlerini açıkladı. İşte 5-9 Ocak tarihleri arasında beklenen meteorolojik durum ve sıcaklık değerleri. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Meteoroloji Açıkladı! - Kayseri'de 5 GÜnlük Hava Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri ve çevresinin 5-9 Ocak tarihleri arasındaki hava durumu tahminlerini açıkladı.

Bugün, genel olarak Kayseri'de bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra aralıklı hafif yağmurların görülebileceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği belirtiliyor. Sıcaklık ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Erciyes Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 21 cm olarak ölçüldü. Önümüzdeki günlerde ise şu şekilde bir hava durumu bekleniyor;

5 Ocak Cuma: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu. Rüzgar batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yer yer kuvvetli (30-50 km/sa).

6 Ocak Cumartesi: Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu. Rüzgar güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette.

7 Ocak Pazar: Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu. Rüzgar güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yer yer kuvvetli (40-60 km/sa).

8 Ocak Pazartesi: Çok bulutlu, ilimizin güney kesimleri aralıklı yağmurlu. Rüzgar güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yer yer kuvvetli (40-60 km/sa).

9 Ocak Salı: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu. Rüzgar güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yer yer kuvvetli (40-60 km/sa).

Meteoroloji haberlerini güncel hava durumu bilgilerini Kayseri Anadolu Haberden takip edin.