Melikgazi bugün Bursa Uludağ'ı konuk ediyor! Maça giriş ücretsiz...

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi dün oynanan maçlarla başladı. Melikgazi Kayseri Basketbol bugün sezonun ilk maçına çıkacak. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde oynanacak olan müsabakaya giriş ücretsiz...

Melikgazi bugün Bursa Uludağ'ı konuk ediyor! Maça giriş ücretsiz...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 44. Sezon oynanıyor. Ligde haftanın açılış müsabakasında Antalya Toroslar Basketbol ile Nesibe Aydın dün karşı karşıya gelmişti.
Bugün ise 3 müsabaka oynanacak. Kayseri ekibi Melikgazi Basketbol, bugün saat 18:00’de Bursa Uludağ’ı konuk edecek. 


MAÇA GİRİŞ ÜCRETSİZ

Melikgazi Kayseri Basketbol Onursal Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Palancıoğlu, “Melikgazi Kayseri Kadın Basketbol Spor Takımımız 14 Eylül Perşembe günü Bursa Uludağ takımı ile mücadele edecek. Biletlerimiz ücretsizdir. Kadir Has Spor Salonumuza saat 18.00’de tüm basketbol severleri bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl takımımız yine birinci ligde oynamıştı. Bu yıl çok daha güçlü olan takımımızla yine birinci ligde mücadele edecekler. Aynı zamanda bu sene Avrupa Liginde de oynayacağız. Dolayısıyla Avrupalı takımları hem ziyaret edeceğiz hemde onlar buraya gelecekler. Ben ekibe çok teşekkür ederim. Özellikle spora karşı olan ilginin artması önemli. Seyircimizden büyük destek bekliyoruz. İnşallah takımımız başarıları ile Kayseri’nin sesini her yerde duyuracak. Takımımıza Perşembe günü oynayacağı maçta başarılar diliyorum” dedi.