Melih Eymen için son çeyrek... Son yüzde 25...

Kayseri basını SMA hastası Melih Eymen için bir araya gelerek toplanması gereken miktarın yüzde 75'inin tamamlandığını duyurdu. Düzenlenen toplantıda basın mensupları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Vali Gökmen Çiçek ve Başkan Memduh Büyükkılıç'a çağrıda bulundu. Özhaseki düzenlenen yardım gecesinde kalan miktarı tamamlayacağını ifade etmişti.

Melih Eymen için son çeyrek... Son yüzde 25...

Kayseri basını SMA hastalığı ile mücadele eden Melih Eymen Ceylan için tek yürek oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda Melih Eymen’in standında buluşarak  yardım çağrılarını yineleyen Kayserili gazeteciler, tüm vatandaşlardan kampanyaya destek istedi.  
Bir süre önce tedavisi için gereken paranın kampanya dahilinde tamamlanmasıyla Hasan Çınar Süyüm’ün tedavi sürecine başlanmıştı. ‘Hasan Çınar kazandı sıra Melih Eymen’de sloganıyla sürekli vatandaşlara kampanyaya destek olması çağrısında bulunan gazeteciler, kampanyadaki son durumu aktarmak üzere Melih Eymen’in standında buluşarak şehrin büyüklerine seslendiler.
“BUNU DA NİHAYETE ERDİRELİM”
Melih Eymen için yeniden bir farkındalık yaratmak adına toplandıklarını dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, “Ülkemizin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiği şu dönemde Hasan Çınar gibi Melih Eymen’e de yardımcı olmak bizim görevimiz. Medya mensupları olarak Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak böylesi bir kampanyada Hasan Çınar’ı güzel bir şekilde yolcu ettik. Melih Eymen’de de sona yaklaşıyoruz. Kayseri’yi, ülkemizi yönetenler ve bugün söz  sahibi olan elinde avucunda azıcık rızkı olan kadarını bu kampanyaya bağışlayan herkese teşekkür ediyoruz. Tabi ki bunu nihayete erdirmemiz lazım. Erdirmek için de biraz daha gayrete ihtiyacımız var. Zaman daralıyor. Lütfen herkes biraz daha silkelensin. Çok az kaldı. Buna dikkat çekmek için bugün buradayız. Herkesi destek olmaya davet ediyorum.” dedi.
AÇIKGÖZ’DEN ŞEHRİN BÜYÜKLERİNE ÇAĞRI
Hasan Çınar’ın kampanyasından sonra Melih Eymen için de basını bir araya getiren gazeteci Kürşat Açıkgöz de, “Hasan Çınar Dubai’de. Tedavi süreci başladı. Maddi olarak elimizden geleni yaptık şimdi sıra manevi destekte. Şuan Melih Eymen yavrumuz önümüzde. Kampanyamız yüzde 75’e ulaştı. Allah nasip ederse 8-10 milyon gibi bir rakam kaldı. Melih Eymen’in son 2 kilosu. Zamanımız daralıyor. Valilik iznimiz de bitiyor. Bitmeden önce toplayalım istiyoruz gereken rakamı. Burada başta Sayın Mehmet Özhaseki’nin “Siz topladığınızı toplayın kalanını biz tamamlarız” sözünü hatırlatmak istiyoruz. Ve bununla birlikte Sayın Valimiz Gökmen Çiçek, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere burada çağrıda bulunuyoruz. Gelin bu çocuğumuzun elinden bir kez daha tutalım. Bu işi bitirelim. Bizim gönlümüzde Ramazan’ın ilk haftası bir gece daha düzenleyip bu parayı toplamak. Sizlerin aracılığıyla da Kayseri kamuoyuna yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerinde bulundu. >>Selma Kan