Mehmet Cabbar'dan açıklama geldi - Develi Haberleri

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ankara'da terör saldırısı sonrasında sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Cabbar, saldırıda şehit olan Mikail Bozlağan'a rahmet dilerken, yaralanan güvenlik güçlerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Mehmet Cabbar'dan açıklama geldi - Develi Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, başkent Ankara'da ortaya çıkan korkunç terör saldırısının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Cabbar, 'Geçmiş Olsun Ankara' başlığıyla saldırıda şehit olan Develili Mikail Bozlağan'a rahmet dilerken; yaralanan emniyet mensuplarına geçmiş olsun dilediklerini. 

Cabbar açıklamasında, 'Geçmiş Olsun Ankara! Görevi başındayken şehit ettikleri hemşerimiz Veteriner Mikail Bozlağan'dan gasp ettikleri araçla İçişleri Bakanlığımız önünde bombalı eylem gerçekleştirmek isteyen hain teröristlerce yapılan çatışmada yaralanan kahraman emniyet mensuplarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor acil şifalar diliyorum. Rabbim birliğimize, dirliğimize kast edenlere fırsat vermesin; vatanımızı, milletimizi tüm bela ve musibetlerden uzak eylesin' ifadelerini kullandı. 

Başkan Cabbar, terörün her türlüsünü lanetleyerek, milletin huzur ve güvenliğinin sürdürülmesi için her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekledi. 

1 Ekim Pazar günü saat 09.00 sıralarında Kayseri plakalı hafif ticari araçla Ankara’da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önüne gelen 2 terörist, bombalı saldırı eyleminde bulundu. Teröristlerden biri kendini patlatırken, diğer terörist etkisiz hale getirilmişti. Açılan ateş sırasında 2 Emniyet mensubu hafif biçimde yaralanmıştı