Mazot 40 TL'yi Aştı! Benzine Zam Yolda...

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmar akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Son olarak mazota gelen 2 lira 3 kuruşluk zam sonrası fiyatlar 40 TL'nin üzerine çıktı. Benzine ise zam yolda... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Mazot 40 TL'yi Aştı! Benzine Zam Yolda...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına yine zam olarak yansıyor. Son gelen bilgilere göre, bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına yapılan zam, pompa fiyatlarına yansıdı.

Pompa Fiyatlarına Yansıdı

Motorin fiyatlarına 2 lira 3 kuruşluk bir zam geldi ve bu fiyat değişikliği pompa fiyatlarına yansıdı. Motorin fiyatı 40 TL'yi aştı. Şoförler ve araç sahipleri, yakıt masraflarında bir kez daha ciddi bir artışla karşı karşıya kaldı.

Benzine Zam Yolda

Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, benzine de zam geliyor. 14 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruşluk bir zam beklentisi bulunuyor.

Mazot 40 TL'yi Aştı! Benzine Zam Yolda...

Kayseri'de Güncel Akaryakıt Fiyatları:

BENZİN: 37.81 TL (Zamdan Önce)
MAZOT: 40.90 TL
LPG: 17.68 TL

Akaryakıt fiyatlarının sürekli olarak değiştiği bu dönemde, araç sahipleri petrol ofislerinin tabelalarındaki fiyat artışlarını yakından takip etmek zorunda kalıyor.