MAZLUMDER'den istişare toplantısı

MAZLUMDER üyeleri Kayseri Öğretmen Evi'nde istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıya İncesu İlçe Müftüsü Adem Bozkurt konuşmacı olarak katıldı.

MAZLUMDER'den istişare toplantısı

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Şube Başkanı Ahmet Taş, pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar, orman yangınları, sel felaketi sırasında yaşanan mağduriyetler, Sivas olayları mahpusları, 28 Şubat darbe dönemi mahpusları, yaşlı mahkumların tahliyeleri, Afganistan'da yaşanan mağduriyetler, Doğu Türkistan, Yemen, Keşmir, Suriye, Filistin, Mısır ve Afrika'da halen yaşanmakta olan insan hakları ihlalleri konusunda açıklamalarda bulundu. Taş, Türkiye’de ve dünyada yaşanan insan hakları ihlalleri konusunda MAZLUMDER’in duyarsız kalamayacağını, sorumluluk anlayışı ile bu konuların takipçisi olduklarını dile getirdi.

İncesu Müftüsü Adem Bozkurt da toplantıda yaptığı konuşmada erdemli insan olma konusunda İslam'ın peygamberi Hazreti Muhammed’in  uygulamalarından örnekler vererek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Bozkurt, davet için MAZLUMDER’e teşekkür etti. Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu.

Gülşen Büyükçekiç