MAZLUMDER çalışıyor!

MAZLUMDER Kayseri Şubesi okullardaki insan hakları seminerlerini hız kesmeden devam ettiriyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

MAZLUMDER çalışıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MAZLUMDER Kayseri Şubesi okullardaki insan hakları seminerlerini hız kesmeden devam ettiriyor.

Geçen hafta Yeşilhisar ve İncesu ilçelerinde liseli gençlerle bir araya gelip beğeni ile takip edilen insan hakları sunumları yapan MAZLUMDER ekibi bu hafta da Özvatan ve Felahiye de liselilerle buluştu.

MAZLUMDER çalışıyor!

Şube Başkanı Ahmet Taş, başkan yardımcısı Avukat Abdullah Kaya ve üye Nevzat Özyer’den oluşan MAZLUMDER ekibi bu hafta ilk ziyaretini Özvatan ilçesine yaptı. Okul müdürü Özal Tepeli'nin büyük ilgi gösterdiği seminerin sunumunu Avukat Abdullah Kaya yaptı. MAZLUMDER’in kuruluşu ve hak ve adalet mücadelesinin anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından öğrenci ve öğretmenler tarafından beğeni ile takip edilen bir sunum yapan Avukat Abdullah Kaya sunumunun ardından öğrencilerin sorduğu soruları da içtenlikle cevaplandırdı.

Özvatan Çok Programlı Lisesindeki sunumun ardından MAZLUMDER ekibi İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Baştürk'e nezaket ziyaretinde bulunarak bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra Özvatan Belediye başkanlığına 31 Mart'ta yeniden seçilen Halit Demir'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundular.

Felahiye'de de ilgi güzeldi. Özvatan ilçesindeki insan hakları eğitimi seminerini tamamlayan MAZLUMDER ekibi aynı gün öğleden sonra da Felahiye de öğrencilerle buluştu.

MAZLUMDER çalışıyor!

Felahiye Çok Programlı Lisesinde yapılan programa lise müdürü Yakup GÜLSEREN, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş'ın selamlama konuşması ve sinevizyon gösteriminden sonra söz alan Avukat Abdullah Kaya hak, adalet, hukuk, hakların çeşitleri ve koruma yollarını anlatan ve ilgiyle takip edilen bir sunum gerçekleştirdi. Özvatan ve Felahiye'deki programlardan oldukça memnun kalan MAZLUMDER ekibi Felahiye programının ardından Kayseri'ye döndü.