Markette 2,75 TL, Cumhuriyet Meydanı'nda 10 TL!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda marketlerde 2,75 TL'ye satılan bir ürünün, 10 TL'ye satıldığı görüldü. Üstelik satışın fişte farklı bir ürün olarak gösterildiği de ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Markette 2,75 TL, Cumhuriyet Meydanı'nda 10 TL!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda yaşanan olayda, normalde 2,75 TL'ye hatta bazı marketlerde daha uygun fiyata satılan bir ürünün, 10 TL'ye satıldığı ortaya çıktı. Üstelik fişte farklı bir ürün olarak gösterildiği de belirlendi.

‘Daha sıkı denetimler yapılsın’

Geçtiğimiz günlerde aynı marka ve model diş fırçasının üç farklı mağazada farklı fiyatlara satışa sunulmasıyla ilgili haberler gündemde sıcaklığını korurken, Cumhuriyet Meydanı'ndaki benzer bir olay da dikkat çekti. Tüketiciler, bu tür fiyat farklılıklarının önlenmesi için ilgili kurumların daha sıkı denetimler yapmasını bekliyor.

Markette 2,75 TL, Cumhuriyet Meydanı'nda 10 TL!

Su parfüm olarak satıldı

Cumhuriyet Meydanı’nda bir vatandaş, parfümeri mağazasının su ve çeşitli içecekleri satıldığını gördü. Su almak isteyen vatandaş, 500 ml'lik bir suyu tam 10 TL karşılığında satın aldı. Fiyatın fahiş olduğunu düşünen vatandaş, ürünü satın aldıktan sonra fişini incelemeye başladı. Fişte suyun adının ‘parfüm’ olarak yazıldığını ve 10 TL olarak gösterildiğini fark etti.

Markette 2,75 TL, Cumhuriyet Meydanı'nda 10 TL!

Ayrıca, aynı markanın 1,5 litrelik suyunun 5,50 TL'ye, 5 litrelik suyunun ise diğer marketlerde 16,50 TL'ye satıldığı öğrenildi.