Mansur Yavaş Kayseri'den Ankara'ya Müjde İstedi!

Kayserililerin heyecanla beklediği o an geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yenilenecek Pınarbaşı seçimleri öncesi CHP Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan'a destek için Kayseri'ye geldi. Konuşmasını yapan Yavaş, Kayseri'den Ankara'ya müjde istedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Mansur Yavaş Kayseri'den Ankara'ya Müjde İstedi!

Yenilenecek seçime günler kala, şimdi de Deniz Yağan’a destek için düzenlenecek mitinge katılmak üzere CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Kayseri’ye geldi. Konuşmasını yapan Yavaş, Kayseri’den Ankara’ya müjde istedi.

Program başlamadan önce CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Pınarbaşı Belediye Başkanı adayı Deniz Yağan standa davet edildi.

Nasıl Oy Kaybettiklerini Gördünüz!

Konuşmasını yapan Mansur Yavaş, 2019 yerel seçimlerinde aynı olay İstanbul’da yaşadıklarını ifade ederek; ‘2019’da çok şükür İstanbul’da kazandık. Şimdi Pınarbaşı’da da kazanacağız! Biz yönetime geçerken arkamızdan çok şey söylediler. Yardımları kesecekler, su sayaçlarını PKK’lılar kesecek dediler. Yönetemeyecek dediler. Geçtiğimiz 5 yıla bakıldığında söylenenlerin hepsinin yalan olduğunu 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdik. Yüzde 51 ile geldiğimiz başkanlığa yüzde 61 ile devam ediyoruz. Pınarbaşı gibi kıyıda kalmış ilçelere destek olmayan Büyükşehirlerin yaşadığı oy kaybını gördük’ ifadelerinde bulundu.

Ankara'ya Müjde İstedi!

Konuşmasının devamında Ankara'ya müjdeli haberi istediğini belirten Yavaş; 'Gördük ki eşit hizmet eden kazanıyor. Seçimden seçime aklınıza gelen halk artık sizi desteklemiyor. Pınarbaşı halkı kendi hakkınız için, geleceğiniz için bu kararı vereceksiniz. Keçiören Belediyesi Pınarbaşı'nın kardeş belediyesi olacak. Deniz başkanıma her konuda destek olacağız. Mansur Yavaş belediye anlayışı Pınarbaşı'na gelecek. Hadi Ankara'ya müjdeyi bekliyorum' ifadelerinde bulundu. Vatandaşların daha fazla yağmur altında kalmasını istemeyen Yavaş, gelen herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.