Manifestler Gerçek oldu - Erkekler Kapatılıyor!

Japon bilim insanları, uzun süren araştırmaların ardından sadece erkekleri etkileyen bir virüs keşfetti. Sosyal medyada gündem olan erkekler kapatılsın manifesti gerçek mi oluyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberinde...

Manifestler Gerçek oldu - Erkekler Kapatılıyor!

Japon bilim adamları, uzun süren araştırmaların ardından sadece erkekleri etkileyen bir virüs keşfetti. Sosyal Medya platformlarında gündem olan erkekler kapatılsın manifesti gerçek mi oluyor? Detaylar haberimizde...

Minami Kyushu Üniversitesi'nde görevli araştırma teknisyeni Misato Terao, virüsün keşfinin tesadüfi olduğunu açıkladı.Terasta hava alan tırtılların bitkileri kemirme alışkanlığını fark eden Terao, bu olayı böcek fizyoloğu uzmanı Yoshinori Shinani'nin laboratuvarına iletti. Yapılan araştırmalarda tırtılların tamamının dişi olduğu ortaya çıktı. Shintani'nin yönlendirmesiyle, bu dişilerle çalışma alanlarındaki erkek tırtıllar çiftleştirilmeye başlandı. Ancak 13 nesil sonrasında, çoğunluğu dişi olan tırtılların sadece 3 erkek tırtılın hayatta kaldığı belirlendi. Bu durum, bilim insanlarını "erkek katili" bir virüs keşfettikleri düşüncesine yönlendirdi. Bu keşif, doğanın dengesindeki ilginç bir olayı gün yüzüne çıkardı.

Sosyal Medya Platformlarında konu hemen gündeme taşındı. Erkekler kapatılsın başlığı altında son bir kaç aydır devam eden mesajlara erkekler cephesinden bakın ne cevaplar geldi?

Manifestler Gerçek oldu - Erkekler Kapatılıyor!Manifestler Gerçek oldu - Erkekler Kapatılıyor!Manifestler Gerçek oldu - Erkekler Kapatılıyor!Manifestler Gerçek oldu - Erkekler Kapatılıyor!