Mame Thiam Pendikspor'u uçurdu

Senegalli futbolcu Mame Thiam, Beşiktaş ağlarını havalandırma başarısı gösterdi. Kayserispor'dan Pendikspor'a transfer olan Thiam, Pendikspor'un galibiyet hasretine son verdi. Sahada basmadık yer bırakmayan Senegalli, 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Mame Thiam Pendikspor'u uçurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mame Thiam'ın şahane performansı göz dolduruyor. Kayserispor'dan ayrılarak Pendikspor'a imza atan Thiam, Beşiktaş'ı maçında yıldızlaştı. Kırmızılı - Beyazlı takımın Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ettiği maçta sahneye çıkan Thiam, 1 gol, 1 asistlik başarı sağlayarak, klasını konuşturdu.

Pendikspor'un Senegalli yıldızı Mame Thiam, ilk maçta adeta fırtına gibi esti. İstanbul temsilcisi, Beşiktaş'a karşı oynadığı mücadelede 4-0'lık tarihi bir skor elde ederek rahat bir nefes aldı. Süper Lig'e damga vuran Kırmızı-Byazlı takımda Thiam, 75. dakikada attığı golle galibiyette önemli rol oynadı. Senegalli futbolcu, Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra Pendikspor'a transfer olmuş ve 1 Milyon 700 Bin Euro'luk bir anlaşma sağlamıştı. Kayserispor'daki alacaklarından vazgeçen Thiam, performansıyla ne kadar doğru bir takviye olduğunu da gösterdi. Gol sayısını 12'ye çıkaran Thiam, attığı golün yanı sıra 1 de asist yaptı. Umut Nayir'e gol pası veren Senegalli, böylelikle ilk maçında kalitesini ortaya koymuş oldu. Gol krallığı yarışında da iddiasını sürdüren Thiam, takımına 8 maç sonra 3 puan sevinci yaşatmış oldu.