Mame Thiam'ın dikkat çeken Berna Gözbaşı detayı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'dan Pendikspor'a transfer olan Senegalli futbolcu Mame Thiam, veda mesajında duygusal anlar yaşattı. Thiam'ın mesajında eski başkan Berna Gözbaşı detayı dikkatlerden kaçmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Mame Thiam'ın dikkat çeken Berna Gözbaşı detayı - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'dan Pendikspor'a transfer olan Mame Thiam'ın, sosyal medya hesabında Berna Gözbaşı detayı dikkat çekti.. Senegalli, İnstagram hesabından Kayserispor'a veda mesajı yayımladı.

Senegalli futbolcu, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda, Kayserispor ailesine teşekkürlerini iletti. Thiam, 'Ayrılık vakti geldi. Sevgili Kayserispor ailem, hep birlikte inişli çıkışlı iki buçuk sezon geçirdik. Birlikte üzüldük, birlikte sevindik ve hep bir arada büyük bir aile olduk.' ifadelerini kullandı.

Veda mesajında özellikle eski başkan Berna Gözbaşı'na, yeni Başkan Ali Çamlı'ya ve teknik direktör Hikmet Karaman, Çağdaş Atan ve Recep Uçar'a da teşekkür eden Thiam, taraftarı da unutmayarak, 'Başta bana güven başkanlarımız sayılı Berna Gözbaşı ve Ali Çamlı'ya, ardından Kayserispor forması altında birlikte ter döktüğüm tüm takım arkadaşlarıma, hocalarımıza; Hikmet Karaman, Çağdaş Atan ve Recep Uçar'a, arka planda emek verenlere, sağlık ekibine, kulüp personeline ve tabii ki cefakar Kayserispor taraftarına her şey için teşekkür ederim. Bundan sonrası için hepinize başarılar dilerim. Hakkınızı helal edin.' şeklinde duygusal bir veda mesajı yayımladı.

Mame Thiam'ın dikkat çeken Berna Gözbaşı detayı - Kayserispor Haberleri

Thiam, Sarı-Kırmızılı takıma başarılar dilerken, Kayserispor taraftarından da helallik istedi. Pendikspor'da yeni bir sayfa açacak olan Mame Thiam'ın, Kayserispor tarihine en çok gol atan yabancı oyuncu olarak geçti. Senagalli, Süper Lig'de Sarı-Kırmızılı forma ile toplamda 2,5 sezonda 30 gol atma başarısı gösterdi.