MAKSEM Derneği: İsrail Sorunu, Filistin Davası

MAKSEM Derneği, Filistin'e destek amacıyla Prof. Dr. Mehmet Okuyan'ın katılımıyla 'İsrail Sorunu, Filistin Davası' konulu bir konferans düzenleyecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

MAKSEM Derneği: İsrail Sorunu, Filistin Davası

Medeniyet, Ahlak, Kültür, Sanat Eğitim Merkezi (MAKSEM) Derneği, Filistin'e yönelik artan zülme dikkat çekmek ve duyarlılık oluşturmak için Prof. Dr. Mehmet Okuyan'ın katılımıyla 'İsrail Meselesi, Filistin Davası' konulu bir konferans düzenleyecek.

MAKSEM Derneği, Filistin'e yönelik artan zulme dikkat çekmek için ve duyarlılık oluşturmak amacıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

MAKSEM Derneği, eğitim dünyasıyla iç içe projeler yürüterek geniş bir gönüllü kitlesine ulaşmış ve özellikle çocuklar, aileler ve üniversite öğrencilerine her türlü destek sağlama misyonunu üstlenmiştir. Dernek, aynı zamanda sosyal duyarlılık anlamında sorumlu bir medeniyet inşaası hedefleyerek kültürel faaliyetleri desteklemeye devam etmektedir.

Yönetim Başkanı Tahir Keskinkılıç, yaptığı açıklamalada, 'Dünyadaki sorunlara duyarsız kalmamayı önemsiyoruz. İsrail'in Filistinli kardeşlerimize yönelik artan saldırılarına karşı durmayı, lanetlemeyi ve duyarlılık oluşturmayı bir görev olarak görüyoruz' dedi.

MAKSEM Derneği: İsrail Sorunu, Filistin Davası

19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Okuyan'ın katılımıyla 'İsrail Sorunu, Filistin Davası' konulu konferans 17 Kasım Cuma günü saat 19:30'da MAKSEM Derneği ev sahipliğinde yapılacaktır.