Magnum dondurma toplatılıyor!

İngiltere merkezli hızlı tüketim şirketi Unilever, Magnum markasının bademli dondurmalarının, acil toplatılmasını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Magnum dondurma toplatılıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İngiltere merkezli hızlı tüketim şirketi Unilever, İngiltere ve İrlanda'da satılan Magnum markasının bademli dondurmalarının toplatılması gerektiğini duyurdu. İngiltere ve İrlanda'da L3338, L3339, L3340, L3341, L3342 parti kodları ve Son Kullanma Tarihi 12/2025 olan dondurma kutularının geri çağrıldığı belirtildi.

Magnum dondurma toplatılıyor!

Yemek için güvensiz

Gıda Standartları Ajansı'nın (FSA) internet sitesinden yapılan uyarıda, söz konusu ürünlerin ‘yemek için güvensiz’ olduğu belirtildi. Açıklamada, ‘Bu ürün, yemeyi güvensiz hale getiren plastik ve metal parçaları içerebilir’ uyarısı yer aldı.
Unilever'in geri çağırma kararıyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; ‘Unilever yukarıdaki ürünü geri çağırıyor. Bu ürünü satan tüm perakende mağazalarda satış noktası bildirimleri sergilenecektir. Bu bildirimler müşterilere ürünün neden geri çağrıldığını açıklar ve ürünü satın almaları durumunda ne yapmaları gerektiğini anlatır. Lütfen ekteki duyuruya bakın.’

Unilever'in Türkiye Ofisi henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, dünya çapında ünlü bir marka olan şirketin 149 binden fazla çalışanı ve 190'dan fazla ülkede 400'ün üzerinde markası bulunuyor.