Maaşları 40 bin TL'den başlıyor - THY tecrübesiz personel alacak!

Dev havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY) büyüme hedefleri doğrultusunda personel almaya devam ediyor. Maaşları 40 bin TL'den başlayan tecrübesiz kabin memuru için başvuruları kaçırmayın. THY tecrübesiz personel alacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Maaşları 40 bin TL'den başlıyor - THY tecrübesiz personel alacak!

THY personel alımlarına devam ediyor.

Türk Hava Yolları ‘careers.turkishairlines.com’ web site üzerinde yayınladığı ilan üzerine tecrübesiz kadın ve erkek kabin memuru alımı yapacaklarını duyurdu.

‘Türk Hava Yolları’nın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, güler yüzlü, ekip çalışmasına yatkın ve dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz.’ Başlığıyla yapılan duyuruda adaylar için genel, fiziksel ve sağlık koşulları yer aldı.

THY tecrübesiz kabin memuru alımında genel koşullar ise şu şekilde; T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.), 01/01/1982 ile 31/12/2004 tarihleri arasında doğmuş olmak, En az lise mezunu olmak, İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir.), Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Daha önce Türk Hava Yolları ve iştirakleri ile diğer iş yerlerinden fesih, devamsızlık, sağlık veya disiplinsizlik gibi nedenlerle ayrılmamış olmak.

Kabin Memuru adayı değerlendirme süreçleri arasında online ingilizce testi, online belge kontrolü, İngilizce mülakatı, online envanter uygulaması, dövme ve yara izi kontrolü, boy - kilo ölçümü ve kurul mülakatı bulunuyor.

THY’ye başvurmak isteyen adaylar; Tecrübesiz kabin memuru ilanına başvuru ve diğer şartlar için TIKLAYINIZ…