LPG'ye yeni zam yolda!

Döviz kurlarındaki ve uluslararası ürün fiyatlarındaki artışların etkisiyle otogaza (LPG) 2 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak şekilde büyük zam bekleniyor. LPG litre fiyatı ne kadar olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde…

LPG'ye yeni zam yolda!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kurlarındaki ve uluslararası ürün fiyatlarındaki artışların etkisiyle otogaza (LPG) 2 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak şekilde büyük zam bekleniyor. Akaryakıt fiyatları, pahalılığı etkileyen önemli unsurlar arasında yer alıyor. Akaryakıtta meydana gelen fiyat artışları, farklı etkenlerden kaynaklı olarak ortaya çıkıyor. Döviz kurunda meydana gelen artışlar nedeniyle akaryakıt fiyatları yükseliyor. Akaryakıt almak isteyenler; zamlar, pompa fiyatlarına yansımadan deposunu fullemeye çalışıyor. Böylece en azından tek seferlik tasarruf sağlamak mümkün oluyor. 

LPG'ye yeni zam yolda
Dolar ve petrol fiyatlarının artışı nedeniyle motorine ve benzine gelen zamların ardından bir zam da LPG için bekleniliyor. Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre Ağustos Çarşamba günü akaryakıt kalemlerinden LPG'ye 2 TL’lik bir zam bekleniyor.

Kayseri  güncel Akaryakıt fiyatları:

Kurşunsuz Benzin:36.97 TL

Motorin 36:25TL

Diesel:36.14 TL

Gaz Otogaz: 14.15 TL (ZAMDAN ÖNCE)