LPG'li araç kullananlara üzücü haber geldi

Bu yıl benzin ve motorine üst üste zam gelmesinin ardından, LPG'li araç kullananlara üzücü haber geldi. Son zam LPG'ye geliyor. Brent petroldeki dalgalanmalardan paralel olarak etkilenen yakıt fiyatlarında yeni fiyat güncellenmesi geliyor. Peki, LPG'ye ne kadar zam geliyor? Zam hangi tarihte geçerli olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

LPG'li araç kullananlara üzücü haber geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl benzin ve motorine üst üste zam gelmesinin ardından, LPG'li araç kullananlara üzücü haber geldi. Son zam LPG’ye geliyor. Brent petroldeki dalgalanmalardan paralel olarak etkilenen yakıt fiyatlarında yeni fiyat güncellenmesi geliyor. 

Motorin ve benzine üst üste zam gelmesinin ardından son zam LPG’ye geliyor. Yapılan ÖTV zammı, döviz piyasasındaki dalgalanma derken akaryakıt fiyatları 40 TL’ye kadar ulaştı. Geçtiğimiz günlerde benzine 1,15 TL indirim gelmişti ancak çok geçmeden bir zam haberi LPG’den geldi.

LPG'li araç kullananlara üzücü haber geldi

Önce indirim sonra zam gelmesini bir vatandaş şöyle değerlendirdi: “Asgari ücrete yapılan zamdan sonra vatandaş artık akaryakıttaki, benzindeki indirime bakmıyor. Sadece küçük bir indirim geliyor. Zam ise peş peşe geliyor. O yüzden indirim müjdesine pek sevinemiyoruz. Üstelik artık vatandaş gıda ve diğer zaruri ihtiyaçlardaki fahiş artışla ilgileniyor” diye konuştu.

LPG'li araç kullananlara üzücü haber geldi

LPG’ye beklenen zam 3 Ekim 2023 saat 00.01’den geçerli olacak. Alınan bilgilere göre LPG’ye 79 kuruş zam bekleniyor. 

İşte güncel akaryakıt fiyatları

Benzin fiyatı: 36,57 TL

Motorin fiyatı: 40,00 TL

LPG otogaz: 17,79 TL