Lionel Carole Pendikspor maçında oynayacak mı?

Kayserispor'un başarısı sok beki Lionel Carole, sakatlıktan kurtuldu. Fransız sol bek, Pendikspor maçında oynayacak mı? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Lionel Carole Pendikspor maçında oynayacak mı?

Süper Lig'de zor günler geçiren Kayserispor, bugün hava yoluyla İstanbul’a uçuyor.

Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-Kırmızılı takım, zorlu maçı kazanarak, 3 puan hasretine son vermek. Bu hedef doğrultusunda sıkı bir antrenman programıyla çalışan Kayserispor’da Majid Hosseini, Ali Karimi, Julian Jeanvier, Pendikspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan Lionel Carole’un durumu netlik kazanmadı. Fransız oyuncunun oynayıp oynamayacağına sağlık ekibi karar verecek.

Lionel Carole Pendikspor maçında oynayacak mı?

Sözleşmesi uzatılacak mı?

Carole, bu sezon 9 maçta forma giyemedi. Sakatlık Fransız futbolcunun yakasını bir türlü bırakmadı. Kasımpaşa maçında yedek kulübesinde oturan Carole, son iki haftada da sakatlıktan dolayı forma giyemedi. Sezonun ilk yarısında da sakatlığından dolayı Pendikspor, Karagümrük, Fenerbahçe, Konyaspor ve Sivasspor maçlarını kaçıran tecrübeli sol bekin yerine Hasan Ali Kaldırım görev yaptı. Hasan Ali Kaldırım da, Carole’un yokluğunda beklentilere yanıt veremedi. Kayserispor’a 2021 yılında transfer olan Fransız futbolcunun sözleşmesi bu sezon sona eriyor.

Geçtiğimiz yıl 1 sezon daha Kayserispor ile anlaşan Lionel Carol ile yeniden masaya oturulup oturulmayacağı merak konusu oldu.