Kurban Bayramı'nda taksiler mesai yapacak mı?

Kurban Bayramı'nda taksi kullanacak olan vatandaşlar taksi şoförlerinin bayram mesaisi yapıp yapmayacaklarını araştırmaya başladılar. Bayramda taksi şoförleri nasıl çalışacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde..

Kurban Bayramı'nda taksiler mesai yapacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte tatil başladı. Bir yerden bir yere gitmek isteyen vatandaşlar toplu taşımaların haricinde taksileri de kullanıyor. Kurban Bayramı tatilinde şehir değiştiren binlerce vatandaş, otogar ve tren garı gibi yerlerde yoğunluk oluşturdu.

Uzun yolun ardından vatandaşların en sık kullandığı ulaşım araçlarından birisi olan taksiler, bayram bereketi yaşadılar.  Bayram boyunca da yakınlarını ziyaret edecek olan vatandaşlar yine taksi kullanmak isteyecekler. Şehir dışından gelen ve yaşanan yoğunlukta toplu taşıma kullanmak istemeyen vatandaşlar taksilerin nasıl çalışacağını araştırmaya başladı.

Kayseri’de hizmet veren taksi durağı şoförü,” Biz her bayram vardiyalı çalışarak hizmet vermeye devam ederiz. Bizim durağın ışıkları hiç sönmez. Zaten bayramlarda yoğunluk çok olmuyor. Bayram öncesi epey bir yoğunluk yaşandı. Bayramın ilk gününden son gününe kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bazen hızlıca bir yere gitmek isteyen vatandaşlar toplu taşımalar haricinde taksileri tercih ediyorlar. Bayramda bu zorluk yaşanmaması adına günlere böldük. Her gün bir kişi nöbetçi olacak. Herkesin bayramını kutluyorum.” diye konuştu.