Kültür Yolu Festivali Kayseri'de Başladı: Açılış Tarihi Kalede Yapıldı
Kayseri, kültür ve sanat etkinlikleriyle dolu dolu günlere ev sahipliği yapmaya başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Kültür Yolu Festivali'nin Kayseri etabı Tarihi Kayseri Kalesi'nde gerçekleştirilen açılış programıyla başladı.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, festivalin açılışına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Okandan, açılış programına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve kent protokolünün katıldığını belirtti.
Festivalin ilk programının ardından Kayseri Arkeoloji Müzesi ziyaret edildi. Ziyarette kentin geçmişten günümüze uzanan tarihi ve kültürel mirası yakından incelendi. Kayseri’nin kültür ve sanat alanındaki zenginliklerinin ön plana çıkarılacağı festival kapsamında Kayseri’de çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam edecek.
Hüseyin Okandan, paylaşımında festivalin Kayseri’ye ve tüm hemşehrilere hayırlı olmasını diledi.