Koronavirüsten hayatını kaybeden 60 yaşındaki kadın ölmeden önce bunu demiş

Haber: Şeref KAHRAMAN - KAYSERİ'de yıllarca Türk Kızılayı gönüllüsü olarak çalışan 60 yaşındaki Nedime Göleyücesan yakalandığı koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Göleyücesan'ın, 5 gün önce 'İnsan hayatı bu kadar ucuz değil, ortada başıboş gezen o duyarsız insanlara hakkımı helal etmediğim gibi öbür dünyada da imanlarını isteyeceğim' dediği ortaya çıktı.

Koronavirüsten hayatını kaybeden 60 yaşındaki kadın ölmeden önce bunu demiş

Yıllarca Türk Kızılayı gönüllüsü olarak çalışan Nedime Göleyücesan(60) 5 gün önce koronavirüse yakalandı. Ailece korona virüse yakalandığını söyleyen Göleyücesan, evinde karantinada tedavi süreci devam ettiği sırada şunları yazdı: “Ne mi düşünüyorum, çok şeyi… Ailece covid olduk. Geldiler, ilaç verdiler, kapıyı bantlayıp gittiler. Biz evimizden 6 aydan fazla dışarı çıkmadık. Beş kere mecburiyetten çıktım, sağlık sorunlarımdan dolayı, onda da maske ve siperlik taktım. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil, ortada başı boş gezen o duyarsız insanlara hakkımı helal etmediğim gibi öbür dünyada da imanlarını isteyeceğim.”
Talihsiz kadın Göleyücesan, korona virüse yenik düşerek, hayatını kaybetti. Nedime Göleyücesan’ın naaşı, koronavirüs önlemleri kapsamında Hulusi Akar Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı, Aile Kabristanlığı’na defnedildi.