Kocasinan Şimşekspor'da ayrılık!

Kocasinan Şimşekspor'da deneyimli kaleci Ömer Anıl Polat, ayrılma kararı aldığını açıkladı. Polat, ayrılık açıklamasında duygusal ve umut dolu ifadeler kullandı.

Kocasinan Şimşekspor'da ayrılık!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polat, açıklamasında şunları dile getirdi: "Bugün itibariyle futbolculuk kariyerime son verme kararı aldım ve bu karar hem hüzün verici hem de yeni umutlarla dolu bir adım. Futbolculuk serüvenim 12 yaşında başladı ve tam 15 yıl boyunca aşkla devam etti. Ancak artık tamamen antrenörlüğe odaklanma vakti geldi. Gelecekteki hedeflerim, yeşil sahalarda yetenekli sporcular yetiştirerek başarılar elde etmek."

Uzun kariyeri boyunca birçok takımda görev aldığını belirten Polat, her takımda aile ortamını yaşadığını ve değerli insanlarla tanıştığını ifade etti. Başkanlar, hocalar, yönetimler, takım arkadaşları ve diğer destekçilere teşekkür ederek, birlikte geçirdiği tüm güzel anılar için minnettarlığını dile getirdi.

Polat, antrenörlük kariyerine 2 yıl önce başladığını ve artık bu alana tamamen odaklanma vaktinin geldiğini vurguladı. Yeni yılda hedeflere ve hayallere odaklanarak ilerlemeyi planladığını belirtti.

Ömer Anıl Polat Açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Benim için bir yandan hüzün bir yandan yeni umutlarla dolu bir yazı başlıyor. 12 yaşında başladığım ve 15 yıldır aşkla devam ettiğim futbolculuk hayatımın sonuna, bugün itibariyle antrenörlüğe tamamen odaklanmak için geldim. Bundan sonra ki hayalim, gönül verdiğim yeşil sahalarda yeni sporcular yetiştirerek ve başarılar elde ederek devam etmek. 15 sene boyunca katıldığım her takımda aile ortamını yaşadım ve çok değerli insanlar tanıdım. Emeği geçen tüm başkanlarıma, hocalarıma, yöneticilere, abilerime ve birlikte forma giydiğim tüm takım arkadaşlarıma, güzel anılarla dolu yıllar için teşekkür ediyorum. 2 yıl önce başladığım antrenörlük kariyerine artık tamamen odaklanma zamanı geldi. Yeni yolda hayallere ve hedeflere doğru ilerlemeye devam edeceğim."