Kocasinan Şimşek bunu hep yapıyor

Kocasinan Şimşekspor, başarıdan başarıya koşuyor. Fehmi Kuş yönetimindeki Sarı-Siyahlı takım, Kayseri'de U14 ve U18 Ligi'nde şampiyonluk ipini göğüsledi. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar da Kocasinan Şimşekspor'u ziyaret ederek başarılarından dolayı gençleri kutladı.

Kocasinan Şimşek bunu hep yapıyor

Kayseri'nin köklü kulüplerinden Kocasinan Şimşekspor, yine başarısıyla ön plana çıktı. 

Sarı-Siyahlı takım, başarıdan başarıya koşuyor. Fehmi Kuş yönetimindeki Sarı-Siyahlı takım, Kayseri'de U14 ve U18 Ligi'nde şampiyonluk ipini göğüsledi. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar da Kocasinan Şimşekspor'u ziyaret ederek başarılarından dolayı gençleri kutladı. 

Başkan Çolakbayrakdar, 'U-14 Ligi Şampiyonu ve Süper U-18 Ligi Şampiyonu Kocasinan Şimşek Spor'umuzu tebrik ediyorum. Kayseri'mizda futbol adına büyük emekleri olan Fehmi Kuş hocamıza, yönetim kurulu üyelerine ve takımımıza daha nice başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

Kocasinan Şimşek bunu hep yapıyor

Yılların duayen futbol adamı Fehmi Kuş da, Başkan Çolakbayrakdar'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Tarihinde birçok amatör futbolcuyu profesyonel yapan Kocasinan Şimşekspor, liglerde olduğu gibi başarısını yaz okullarında da sürdürüyor.