Kocasinan'da öncelikli konu trafik!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, trafikte güvenliğin her zaman öncelikleri arasında olduğunu belirterek, 'Sizler için konforlu yollar, akıllı kavşaklar yapıyoruz. Yeter ki trafik kurallarına uyalım, hız sınırına riayet edelim' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kocasinan'da öncelikli konu trafik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çolakbayrakdar, trafik güvenliğinin önemine ilişkin yaptığı açıklamada, trafikte güvenliği sağlamak, her zaman öncelikli hedeflerinden biri olduğunu bu kapsamda birçok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizdi. 

Akıllı kavşak projelerinin trafik akışını rahatlatacağını belirten Çolakbayrakdar, akıllı kavşaklarımız, trafik akışını daha güvenli ve verimli hale getirileceğini belirtti. Akıllı kavşaklarda trafik ışıkları, sensörler ve kameralar sayesinde araç yoğunluğuna göre ayarlanabilir olmasından dolayı trafikte bekleme süreleri azalacak ve trafik kazaları da önlenebilir hale gelecek.

Trafikte güvenliğin herkesin sorumluluğu olduğunu ve trafik kurallarına uymak, hız sınırına riayet etmek, trafikte güvenliğin temelini oluşturuyor. Bu konuda vatandaşları uyaran Çolakbayrakdar; ‘Yeter ki trafik kurallarına uyalım, hız sınırına riayet edelim’ dedi.