Kocasinan Belediyesi, sürücüsü kurslarını dezenfekte etti

Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, yeni normalleşme ile tekrar faaliyete başlayan sürücü kurslarını dezenfekte etti.

Kocasinan Belediyesi, sürücüsü kurslarını dezenfekte etti

Kocasinan Belediyesi Temizlik işleri ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında, aile sağlık merkezleri, eczaneler, camiler, okullar, marketler, kuaförler, berberlerin ardından sürücü kurslarını da dezenfekte etti.

Her türlü tedbirleri aldıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Özellikle rutin olarak yapmış olduğumuz dezenfekte ve hijyen temizliğini içinde bulunduğumuz süreçten dolayı aile sağlık merkezleri, eczaneler, camiler, okullar, marketler, kuaförler, berberler, sürücü kursları, pazar yerleri ve diğer kamu alanlarını içerisine alacak şekilde genişlettik. Vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda sağlıklı bir eğitim alabilmeleri için sürücü kurslarında dezenfekte çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşların sık kullandığı alanların temizliğini yapıp, hemşehrilerimizin daha hijyenik bir ortamda hizmet almalarını sağlamak için yoğun gayret sarf ediyoruz" dedi.