Kızılay personel alacak – Hem de KPSS şartsız!

Türk Kızılayı KPSS şartsız personel alımına başladı. Acil durumlarda faaliyet gösterecek olan Kızılay 81 ilde geçici görevlerle çalışmaya hazır olacak personeller arıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kızılay personel alacak – Hem de KPSS şartsız!

Türk Kızılayı Kayserililerin de heyecanla beklediği personel alımı haberini duyurdu. KPSS’siz alımlar için işte detaylar…
Son dönemlerde kamuya yapılan personel alım haberlerinden en sonuncusunu Kızılay verdi. Kızılay’ın duyurusuna göre KPSS şartı aranmadan en az lise mezunu olmak kaydıyla başvurulabilecek belirli kadrolar için alım yapılacağı belirtildi.

KPSS şartsız alımlar için belirtilen kadrolar şu şekilde,

Bilgi Yönetimi Yöneticisi
Uluslararası Bölge Uzmanı
Doktor
Ürün Yönetimi Yöneticisi
Hemşire
Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı

Kadrolara başvuracak olan adaylar için belirli şartlar talep ediliyor. Mesleki tecrübe ve deneyimden askerlik şartlarına kadar birçok kriteri belirleyen Kızılay’a başvuruda bulunmak isteyen adaylar için aşağıdaki linkten destek alabilirsiniz.

TIKLAYINIZ

Üretilen bütün kadrolar için en az 2 yıllık bir iş tecrübesi talep ediliyor. Adaylardan ayrıca seyahat engeli bulunmayanların ilgili kadroları tercih etmeleri belirtiliyor. Özellikle acil durumlarda faaliyet gösterecek olan Kızılay 81 ilde geçici görevlerle çalışmaya hazır olacak personeller arıyor.