Kızıl Goncalar bu akşam var mı?

Her hafta Pazartesi günü yayınlanan Kızıl Goncalar reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kızıl Goncalar bu akşam var mı? Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde neler olacak? Kızıl Goncalar'ın sezon finali yayınlandı mı? İzleyiciler bu soruların cevabını araştırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kızıl Goncalar bu akşam var mı?

Kızıl Goncalar her hafta Pazartesi günü saat 20.00’da Now TV’de yeni bölümleriyle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Öte yandan Kızıl Goncalar’ın sezon final tarihi de araştırılıyor.

Kızıl Goncalar bu akşam var mı?

Kızıl Goncalar dizisinde yaşamları kesişen Cumhuriyetçi doktor Levent ile bir dini cemaatin içinde yaşayan Meryem'in ve çevrelerindekilerin yaşadıkları anlatılıyor. Yapımda muhafazakâr ile seküler kimliklere ve yaşam tarzlarına vurgu yapılıyor. Dizide, dini cemaatler içindeki kadınların ve kız çocuklarının konumuna da değiniliyor.

Bu kapsamda Kızıl Goncalar sezon finalini geçtiğimiz hafta yani 20 Mayıs Pazartesi günü yapmıştı. Yeni bölüm tarihi henüz belli olmadı.

Öte yandan bu akşam saat 20.00’da sezon finali bölümü tekrardan yayınlanacağı ortaya çıktı. Kızıl Goncalar sezon finali bölümünde ise Zeynep ve Cüneyd karakterleri boşanmış, Cüneyd vakit kaybetmeden Feyza karakteri ile evlenmişti. Dergahı ele geçiren Vahit ise gerçekleri Cüneyd'e anlattı. Her sahnesi ayrı olay olan dizi son bölümüyle bile reyting rekorları kırdı.

İkinci sezonun ilk bölümü ise merak konusu oldu.