Kim Milyoner Olmak İster'de Skandal: Basit Matematik Soruna Cevap Veremedi!

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi Sena Erol'un basit matematik sorusuna verdiği cevap, sosyal medyada gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kim Milyoner Olmak İster'de Skandal: Basit Matematik Soruna Cevap Veremedi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Sena Erol, matematik sorusuna verdiği cevapla sosyal medyada gündeme geldi. üçüncü soruda elenen Erol, cevabını değiştirmek istese de geç kaldı. Erol'un elenmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, işletme fakültesi son sınıf öğrencisi olan birinin bu kadar basit bir matematik sorusuna cevap verememesini eleştirdi. Bazı kullanıcılar ise Erol'un heyecandan dolayı hata yaptığını ve bu kadar linç edilmeyi hak etmediğini savundu. 

Kim Milyoner Olmak İster'de Skandal: Basit Matematik Soruna Cevap Veremedi!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde yarışmaya katılan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi Sena Erol’a sorulan soru ise şöyle; Rakamları birbirinden farklı üç basamaklı en küçük tek sayı hangisidir? Şıklar arasında bir süre kararsız kalan Erol, C şıkkını seçerek 102 cevabını verdi. Yarışmadan 5 TL alarak ayrılan 24 yaşındaki genç yarışmacı programının en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan üçüncü soru:

Rakamları birbirinden farklı üç basamaklı en küçük tek sayı hangisidir?
A: 100
B: 101
C: 102
D: 103

Doğru cevap 'D' şıkkı.