Kim meydan okudu- Dünyayı tedirgin edecek sözler…

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un resmen meydan okudu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşen Kim Jong-Un Rusya ile ilişkilerine öncelik vereceklerini söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kim meydan okudu- Dünyayı tedirgin edecek sözler…

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un resmen meydan okudu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşen Kim Jong-Un Rusya ile ilişkilerine öncelik vereceklerini belirtirken, ‘Putin'in ve Rus hükümetinin tüm kararlarını destekledik, destekleyeceğiz’ dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Uzay Üssü’nde yapılan görüşmeyi dünya basını yakından takip etti. 

Uzay roketi montaj atölyesinde konuşan Kim Jong-Un, Putin'in ve Rus hükümetinin tüm kararlarını destekleyeceklerini söyledi. 
Kim Jong-Un, ‘Rusya, kendisine karşı çıkan hegemonik güçlere karşı devlet egemenliğini savunmak ve güvenliğini korumak için kutsal bir mücadele veriyor. İlişkilerimizi artık daha da geliştirmek istiyoruz. Başkan Putin'in ve Rus hükümetinin tüm kararlarını destekledik ve destekleyeceğiz. Emperyalizme karşı mücadele veren egemen bir devletin inşasında da her zaman birlikte olacağız’ dedi.