KGC'YE 'Turizm' ziyareti

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Şükrü Dursun, Türsab Erciyes Btk. Başkanı Ali Emre Mart ve KAYTİD Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sarıçam ve beraberindeki heyet, Kayseri gazeteciler cemiyeti başkanı Metin Kösedağı ziyaret etti. Şükrü dursun turizm haftası ve kayseri turizmi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KGC'YE 'Turizm' ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Kayseri’nin turizminin 12 ay boyunca devam edebilecek potansiyele sahip olduğunu medya olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.  


Kayseri turizminin zenginliğini ortaya çıkarmaları gerektiğini söyleyen Kösedağ, ‘Turizm haftası münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yılda sayın müdürümüzü dernek başkanımı ve KAYTİD yönetim kurulu başkanını bizi burada ziyaret etti. Bu anlamda Gazeteciler Cemiyeti ve Kayseri medyası olarak Kayseri’nin turizm zenginliğini ortaya çıkarmamız için el birliği içinde olmamız gerekiyor. Bu yeterli değil bu anlamda turizmcilerinde yapması gerekenler var, bizlerinde üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekir. Kayserinin turizm potansiyeli 12 ay devam edebilecek bir potansiyele sahip, biz medya olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız bu anlamda da sizin bize söyleyeceklerinizi biz kendimize emir olarak görürüz. Dolayısıyla sizi burada ağırlamaktan mutluyuz, tavsiyelerinizi almaya hazırız.’ dedi.

 

‘Erciyes kayak merkezi şehrimizin amiral gemisi’


Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Şükrü Dursun ise ‘Şehrimiz keşfedilmesi gereken çok yeri var hemen yanı başımızda Gültepe gibi büyük bir değer var 6 bin yıllık, oradan çıkan belgeler dünya tarihine önemli katkı sunan bir merkezimizdir. Özellikle dünya çapında ülkemiz sınırlarını aşan dünyaca ünlü kayak merkezi Erciyes kayak merkezi bu açıdan şehrimizin amiral gemisidir. Baktığımız zaman Kayseri büyük şehir belediyesinin önemli yatırımları var. Bu yatırımlarda gerçekten hem büyüyor hem de kayseri ekonomisine ciddi yarar sağlıyor. Medyanın yanımızda yürümesi önemli bir değer çünkü bu değerleri gerek ekran yüzü gerek Kayserinin tanıtımı önemlidir.  “ ifadelerine yer verdi.
KGC'YE 'Turizm' ziyareti