KGC medya yarışması ödül töreni yapıldı! Kayseri Anadolu Haber'e ödül yağmuru...

Kayseri Gazeteciler Cemiyetinin (KGC) geleneksel ödüllü medya yarışmasında Kayseri Anadolu Haber Gazetesi 4 ödüle layık görüldü. Detaylar Haberimizde...

KGC medya yarışması ödül töreni yapıldı! Kayseri Anadolu Haber'e ödül yağmuru...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, dereceye giren gazetecileri tebrik etti.

Çiçek, gazetecilerin her gün önemli haberler yaptıklarını ve bu haberlerin gündemi belirlediğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan da yarışmada ödül alanları kutladı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da yarışmaya 60'ın üzerinde eserin katıldığını belirtti.

 

KAYSERİ ANADOLU HABER'E 4 ÖDÜL

Yarışmada Kayseri Anadolu Haber Gazetesi olarak 4 ödüle birden layık görüldük. Röportaj kategorisinde Dilek Bayram birinci, haber kategorisinde Gülşen Büyükçekiç üçüncü, sayfa düzeni (mizanpaj) kategorisinde ise Muhammed Kösedağ ikinci ve Selma Kan üçüncü oldu.

 KGC medya yarışması ödül töreni yapıldı! Kayseri Anadolu Haber'e ödül yağmuru...

Yarışmada, "Yazılı Görsel Haber" dalında Hunat TV'den Reşat Özdemir, "Röportaj-Araştırma-İnceleme ve Makale" kategorisinde Kayseri Anadolu Haber'den Dilek Bayram, "TV Haber Programcılığı" dalında TV1'den Yalçın Yoldaş, "Spor Haberi" kategorisinde Hunat TV'den Güngör Görden, "Sayfa Düzeni (mizanpaj)" kategorisinde ise Anadolu Express Haber'den Volkan Türkmenoğlu birinci oldu.

"Fotoğraf" dalında Hunat TV'den Serap Kayhan ile serbest olarak katılan Huzeyfe Ulu, "Radyo Programcılığı" dalında ise Furkan Radyo'dan Selda Avcı mansiyon ödüllerine layık görüldü.