Keskin Ailesi İçin Taziyeler Cemevi'nde

CHP İl Başkanı Keskin'in yaşamını kaybeden oğlu için taziyeler Cemevi'nde kabul edilecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Keskin Ailesi İçin Taziyeler Cemevi'nde

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin'in dün gece hayatını kaybeden oğlu Hüseyin Keskin için taziyeler Hacı Bektaşi Veli Cemevi’nde kabul edilecek.

Avukat Hüseyin Keskin'in cenaze bilgileri henüz netlik kazanmadı.

Kayseri protokolü, elim bir olay sonucu hayatını kaybeden CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu Hüseyin Keskin için taziye mesajları yayımladı.

Baki Ersoy;

CHP Kayseri İl Başkanı, dostum Feyzullah Keskin'in kıymetli oğlu Hüseyin'in Keskin kardeşimizin elim bir olay sonucunda vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayım.  Hüseyin Keskin kardeşime Allah'tan rahmet, Keskin Ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun

Seyit Demirezen;

Feyzullah Keskin'in kıymetli oğlu Hüseyin Keskin evladımızn elim bir olay sonucunda vefat ettiğinmiş bulunmaktayım. Merhum Hüseyin Keskin'e Allah'tan rahmet, Keskin Ailesine ve sevnlerine başsağlığı dilerim. 

Fatih Üzüm;

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in elim bir hadise sonucu vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Feyzullah başkanımıza, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Mahmut Arıkan;

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in evladı Hüseyin Keskin'in vefat haberini aldım. Merhuma Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Keskin ailesinin başı sağolsun.

Ahmet Çolakbayrakdar;

CHP Kayseri İl Başkanı Sn. Feyzullah Keskin'in kıymetli evladı Hüseyin Keskin'in elim bir hadise sonucu vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, Keskin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

İsmail Özdemir;

Elim bir vaka sonrası hayatını kaybeden CHP Kayseri İl Başkanı Sayın Feyzullah Keskin'in oğlu merhum Hüseyin Keskin'e cenabı Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Mustafa Elitaş;

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu Hüseyin Keskin'in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hüseyin evladımıza Rabbim'den rahmet, Keskin aileisne ve tüm yakınlarına sabrıcemil ve baş sağlığı diliyorum. 

Memduh Büyükkılıç;

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in kıymetli oğlu Hüseyin Keskin'in elim bir hadise sonucu vefat ettiğini teessürle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, başkanımıza, ailesine ve sevnlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Gökmen Çiçek;

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı sayın Feyzullah Keskin beyefendinin kıymetli oğlu Hüseyin Keskin beyin vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hüseyin Keskin beyefndiye Allah'tan rahmet Keskin aileisne sabır ve başsağlığı diliyorum.