Kentsel dönüşümün yalıtımı araçların üzerine uçtu!

Kayseri'nin Kocasinan İlçesine bağlı Sahabiye mahallesindeki kentsel dönüşüm yapısının yalıtımı, şiddetli fırtına nedeni ile araçların üzerine uçtu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kentsel dönüşümün yalıtımı araçların üzerine uçtu!

Kayseri’nin Kocasinan İlçesine bağlı Sahabiye Mahallesindeki kentsel dönüşüm yapısının yalıtımı, şiddetli fırtına nedeni ile araçların üzerine uçtu. Kopan yalıtım parçası arabalara zarar vererek hasar kaydına neden oldu.

Fırtına nedeni ile devrilen ağaçlar, uçan tabelalar, çöp konteynerları,  ve uçan çatılar araçlara zarar verirken, bir binadan kopan yalıtım parçası da araçların üzerine düştü. İnsanlar fırtınada uçuşan cisimlerden araçlarını ve canlarını korumaya çalışıyor.

Kentsel dönüşümün yalıtımı araçların üzerine uçtu!

Kayseri’yi etkisi altına alan fırtına her geçen gün etkisini artırırken meteorolijnin yaptığı uyarıya göre, Kayseri turuncu uyarı listesinde yer alıyor. Turuncu uyarı; hava durumunun, tehlikeli durumlar için olduğunu belirtiyor. Meteoroloji, can ve hasar kayıplarının olmaması için tedbirli olunması gerektiğini söyledi.